Lukukausimaksut – kevät 2022

kevätlukukausi 17.1.- 22.5. (16 viikkoa opetusta + näytökset)

Koulujen lomaviikoilla ei opetusta.

Taiteen perusopetuksen tanssituntien hinnat määräytyvät tanssitunnin pituuden (60 min/90 min) mukaan.  Tanssitunnin hintaan kausimaksussa vaikuttaa myös tanssituntien määrä: mitä useampi tunti, sitä edullisemmaksi tulee yhden tunnin hinta.

Lukukausimaksuissa voi hyödyntää Nurmeksen kaupungin myöntämää Juniorikorttia, joka on tarkoitettu 7-16 -vuotiaiden lasten harrastustoimintaan. Jokaiselle oppilaalle jaetaan koulussa  2 x 75€:n arvoinen juniorikortti, jolla saa alennuksen harrastusmaksusta. Juniorikortin omavastuu on poistunut eli esim. 90€:n kausimaksusta vähennetään 75€ jolloin itselle jää maksettavaa vain 15€!

Alle kouluikäisten tanssitunnit on hinnoiteltu erikseen.

Hinnasto

Lastentanssi 3v-4-vuotiaat (45min) 60€

Lastentanssi 4-5v (45min) 60€

 

Baletti, nykytanssi, jazztanssi ja street-tunnit

näissä ryhmissä on mahdollista tanssia max. 4 tuntia viikossa

Tunnin pituusKausimaksu
1. tunti
2. tunti3. tunti4. tunti
60 min
90€+50€+30€+20€

Aikuisryhmät

Tunnin pituuslukukausimaksu
1. tunti
2. tunti
60 min (baletti, jazz/nykytanssi)90€+50€

Lukukausimaksu maksetaan erikseen syys- ja kevätlukukaudella.

Lukukausimaksuista lähetetään sähköpostilasku. Palautamme puolet kausimaksuista, jos tunnit joudutaan keskeyttämään meistä riippumattomista syistä (esim. koronarajoitukset), kun kautta on pidetty alle puolet (8viikkoa). Jos siirrymme etäopetukseen, kausimaksuja ei palauteta.

Tanssijoilta edellytetään myös Nurmeksen Seppojen jäsenyys (paitsi 3-6-vuotiailta). Pääseura lähettää jäsenmaksulaskun ilmoittautumislomakkeen tietojen perusteella. Seppojen jäsenyydellä voit harrastaa kaikissa seuran jaostoissa!

Tunneille ilmoittautuminen

Tunneille ei vaadita ennakkoilmoittautumista. Voit käydä ensin kokeilemassa ja löytää itsellesi sopivan tanssilajin ja tunnin. Kun päätös on tehty, tunneille ja tanssijaoston jäseneksi ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkeella nettisivujen kautta.