Ilmoittautuminen syksy 2024

ELOKUUN ALUSTA ALKAEN:

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu SUOMISPORT-sovelluksen tai nettisivuston kautta. 

Suomisportia käytetään luomalla palveluun henkilökohtainen Sporttitili. Sporttitili on kaiken keskiössä: siellä jokainen päivittää henkilökohtaiset perustietonsa ja näkee omien ryhmien tiedot reaaliajassa. Vanhemmat voivat liittää lapsen sporttitilin omaan tiliinsä ja hallinnoida lasten asioita ja tietoja, kaikkia samasta paikasta. Sporttitilillä myös maksut hoituvat helposti ja nopeasti, ja maksutapavalikoima on laaja.

Sporttitilillä jokainen hallinnoi itse omia tietojaan. Tili perustuu käyttäjän henkilötunnukseen, minkä ansiosta kukaan ei voi luoda palveluun useampaa tiliä. Tämä periaate on tietosuojan mukainen ja varmistaa sen, että henkilöiden tietosuoja toteutuu ja Suomisportiin kertyvä tieto  on luotettavaa. Suomisportin tietoturva ja tietosuoja ovat ensiluokkaisia ja tiedot ovat aina ajan tasalla.

Sporttitililtä näet kaikki harrastukseen liittyvät tapahtumat, treenikalenterit, maksut, viestit ja tiedotteet. Palvelu auttaa vanhempia ja lapsia hallinnoimaan omaa harrastusarkea. Suomisportia voi käyttää joko Suomisport-sovelluksella tai selainversion kautta.

Tanssijaoston ryhmät löytyvät sporttihaun kautta (Nurmes) tai voit klikata alla olevista linkeistä, jotka vievät sinut suoraan toivomasi ryhmän ilmoittautumissivulle. Linkit lisätään elokuun alussa. Aikaisemmin mukana olleille tanssijoille lähetämme myös suoraan liittymislinkkejä joko spostiin tai wap-ryhmiin.

Tee siis itsellesi oma Sporttili: https://info.suomisport.fi/

Muista myös liittyä / liittää lapsesi Nurmeksen Seppojen jäseneksi (jäsenmaksuvelvoite ei koske lastentanssin tanssijoita) : https://www.nurmeksensepot.fi/jasenyys/

Jos et ole varma mihin ryhmään tulisit, kysy rohkeasti niin autamme!

Tunteja voi käydä myös ensin kokeilemassa ja ilmoittautua vasta sen jälkeen.

Ryhmän minimikoko on 5 osallistujaa.