Ilmoittautumislomake – kevätkaudelle 2021

Ilmoittaudu tanssijaoston tanssijaksi täyttämällä alla oleva lomake. Tunneille ei kuitenkaan tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit käydä ensin kokeilemassa ja tehdä sitten päätöksen ja ilmoittautua mukaan. Yhteystiedot tarvitsemme tiedottamista ja laskutusta varten.

Syyskaudella 2020 mukana olleiden tanssijoiden ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Muista kuitenkin ilmoittaa, jos lopetat, vaihdat ryhmää tai lajia tai yhteystietosi ovat muuttuneet.

1-4-ryhmien ikäsuositukset näkyvät lukujärjestys-välilehdeltä. Ryhmissä voi olla myös eri-ikäisiä tanssijoita ja pääperiaatteena onkin, että tanssijat eivät vaihda ryhmää kesken lukuvuoden, vaikka ikänsä puolesta olisivat jo seuraavassa ryhmässä.  Ykkösryhmään otetaan kuitenkin vain 7-vuotiaita, tai syksyn aikana 7 vuotta täyttäviä, ei nuorempia.  Aikuisten ryhmässä ei ole yläikärajaa. Jos et ole varma mihin ryhmään tulisit, kysy rohkeasti niin autamme!

Ryhmän minimikoko on 5 osallistujaa. Maksimikoko koronarajoitusten aikaan on 20 tanssijaa/ryhmä. Etusijalla aikaisemmin mukana olleet tanssijat. Uusia otetaan mukaan, jos ryhmiin mahtuu.