Tanssitunnit alkavat!

Syksyn tanssikausi alkaa maanantaina 10.8. lukujärjestyksen mukaisesti. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat tanssijat!

Tanssileiri Hyvärilässä 2020

Tule mukaan kesän parhaimmalle leirille Hyvärilään 31.7.-2.8.2020

Tanssijaosto kesätauolla

Tanssijaoston syyskausi alkaa ma 10.8.2020 Tunnit pidetään Kirkkokadun koulun alasalissa, kunnes Nurmes Talon peruskorjaus valmistuu. Tanssinopettajana jatkaa Minna Kuittinen. Aurinkoista kesää kaikille tanssijoille ja tanssin ystäville!

Etäopetus (videotreenit ja livetunnit) jatkuu 15.5. saakka

Jatkamme kauden loppuun 15.5. etäopetusta videoilla ja livetunneilla. Kevätnäytöksiä ei järjestetä. Kiitos kaikille yhteistyöstä ja ymmärryksestä poikkeuksellisissa oloissa tänä keväänä!

Lähiopetus tauolla, etäopetus käynnistyy viikolla 13

Hallituksen linjauksen mukaisesti lähiopetus on meilläkin tauolla ainakin 13.4. asti. Opetusta jatketaan soveltuvin keinoin videotreenien muodossa. Tanssijoille on lähetetty tiedote asiasta. Seuraamme ohjeituksia ja tiedotamme, kuinka ne jatkossa vaikuttavat toimintaamme. Terveys ja siitä huolehtiminen on meille ehdottoman tärkeä asia. Asian tiimoilta voi olla yhteydessä jaoston puheenjohtajaan.

talviloma vk 10

Talvilomalla ei tanssitunteja. Ihanaa lomailua kaikille!

Tanssitunnit alkavat!

Kevätkauden tanssitunnit alkavat ma 13.1.2020 Kirkkokadun koululla.

Joulunäytös: Pieni Tulitikkutyttö

Tanssijaoston joulunäytös ”Pieni Tulitikkutyttö” Pielis Areenalla, Hyvärilässä la 14.12. ja su 15.12. klo 14.00 Liput: 8€ / 4€ (alle 13-vuotiaat) Tanssimassa kaikki ryhmät! Koreografiat: Minna Kuittinen Yhteistyössä Nurmeksen Joulumusiikki Musiikki ja äänimaailma: Teijo Tikkanen, videot ja kuvitus: Riikka Muikku  

Kuhmon reissu

Tanssijaoston syysreissu Kuhmolaisen tanssin iltaan pe 8.11. Tanssijaoston nelosryhmä esiintyy kahdella tanssilla. Lähde mukaan yleisöön katsomaan ja kannustamaan! Ilmoittaudu ma 4.11. mennessä tanssijaoston s-postiin.

Tossupäivä!

Tanssitarvikeliike Footlightin myyntipäivä su 22.9. klo 11-13 Kirkkokadun koulun alasalissa Tervetuloa sovittelemaan ja ostoksille kaikki tanssinharrastajat läheltä ja kaukaa! jazzin ja baletin harjoitustossuja, kärkitossuja, balettisukkiksia, tanssivaatteita, tanssilenkkareita yms Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lasten tanssilaukku!