Lukukausimaksut – syksy 2019

Hintoja laskettu viime kaudesta:) Enemmän tanssia samalla hinnalla tai vähemmällä!

syyslukukausi 12.8. – 15.12. (17 viikkoa opetusta ja lisäksi 2 näytöstä)

Taiteen perusopetuksen (baletti 1-4, nyky 1-4, jazz 1-4) tanssituntien hinnat määräytyvät tanssitunnin pituuden (60 min/90 min) mukaan. Tanssitunnin hintaan kausimaksussa vaikuttaa myös tanssituntien määrä: mitä useampi tunti, sitä edullisemmaksi tulee yhden tunnin hinta.

Lukukausimaksuissa voi hyödyntää Nurmeksen kaupungin myöntämää Juniorikorttia, joka on tarkoitettu 7-16 -vuotiaiden lasten harrastustoimintaan. Kortilla voi saada, harrastuksesta riippuen jopa 50 % alennuksen harrastukseen, max 120 euroa. Alle kouluikäisten tanssitunnit on hinnoiteltu erikseen. Tanssijaostolaisten täytyy olla Nurmeksen Sepot ry:n jäseniä. Pääseura laskuttaa jäsenmaksun erikseen. Lastentanssi-ikäisilta ei velvoiteta pääseuran jäsenyyttä.

Hinnasto:

Lastentanssi 3v (30min) 60€/kausi  (Lastentanssi oli aikaisemmin nimeltään satubaletti)

Lastentanssi 4-5v (45min) 70€/kausi

 

Baletti 1-4, nykytanssi 1-4, jazztanssi 1-4 ja Dancemix-tunnit

eli näissä ryhmissä on mahdollista tanssia max. 4 tuntia viikossa

Tunnin pituusKausimaksu
1. tunti
2. tunti3. tunti4. tunti
60 min
1-2 ryhmät (baletti, jazz, nyky) ja DanceMix-ryhmät
100€+60€+40€+30€
75-90 min
3-4-ryhmät (baletti, jazz, nyky)
110€+70€+50€+30€

Aikuisryhmät

Tunnin pituuslukukausimaksu
1. tunti
2. tunti3. tunti
60-75 min (baletti, jazz, LeidiMix)110€+70€+40€

Huom! Aikuisten Leidimix-tunneilla voi käydä myös kertamaksulla (7€/kerta). Kaikki muut ryhmät vain kausimaksulla.

 

Lukukausimaksu maksetaan erikseen syys- ja kevätlukukaudella.

Lukukausimaksuista lähetetään sähköpostilasku syyskuun aikana.

Tunneille ilmoittautuminen

Tunneille ilmoittaudutaan sähköisellä ilmoittautumislomakkella nettisivujen kautta. Huom! Kevätlukukaudella 2019 mukana olleiden tanssijoiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen syyskaudelle 2019. Muista kuitenkin ilmoittaa muutokset tanssilajeihin tai yhteystietoihin.

Taiteen perusopetus

Tanssijaostossa tanssiminen on osa taiteen perusopetusta eli tavoitteellista tanssinopetusta, joka perustuu opetussuunnitelmaan. Tämän mahdollisuuden voimme tarjota yhteistyössä Nurmeksen kaupungin ja Ylä-Karjalan Kansalaisopiston kanssa. Tarjoamme opetusta yleisen (500 oppituntia) sekä laajan (1300 oppituntia) oppimäärän mukaan. Opintosuorituksia voi kerryttää perusopinnoista lähtien (eli ykkösryhmästä lähtien) . Lastentanssitunnit 3-5-vuotiaille (ent.satubaletti) eivät vielä kerrytä taiteen perusopintoja. Tanssiminen on kuitenkin aina hauskaa ja tunneilla edetään erilaiset oppijat huomioiden!

Yleinen oppimäärä: 

Yleisen oppimäärän täyttymiseen tarvitaan 500 tanssituntia (45min). Oppilas voi kerätä opintoja mistä tahansa tanssilajista, jossa on mahdollista edetä tasolta toiselle (1-4 ryhmät). Suoritettuaan yleisen oppimäärän oppilas saa opinnoistaan päättötodistuksen.

Laaja oppimäärä:

Laajan oppimäärän täyttymiseen tarvitaan 1300 tanssituntia (45min). Oppilas valitsee itselleen pääaineen ja valinnaisia sivuaineita. Pääaineena voi olla mikä tahansa tarjoamamme tanssilaji, jossa on mahdollista edetä tasolta toiselle (1-4 ryhmät). Tällä hetkellä siis baletti, jazz tai nykytanssi. Sivuaineeksi käy myös Dancemix. Syventäviin opintoihin kuuluu päättötyö eli tanssiteos itselle tai muille, joka esitetään ja arvioidaan. Suoritettuaan laajan oppimäärän oppilas saa opinnoistaan päättötodistuksen.

Opintokirja

Oppilas voi halutessaan kerätä taiteen perusopetuksen suoritukset henkilökohtaiseen opintokirjaansa. Opintokirjaa ei ole pakko lunastaa, ja tunneilla voi käydä ilman opintosuoritusten kirjaamista. Opintokirjasta on hyötyä niille oppilaille, jotka esim. jatkavat muihin tanssioppilaitoksiin myöhemmin elämässään.

Opintokirja maksaa 10 euroa ja se maksetaan Tanssijaoston tilille tai suoraan opettajalle, jolta saat opintokirjan.

Tilinumero: FI66 5299 0140 0583 05

Viesti: opintokirja + oppilaan nimi

Opintokirja palautetaan ennen lukuvuoden loppua opettajalle. Mukaan liitetään oma lista, jossa on lueteltuna ryhmät, joissa on lukuvuoden aikana ollut sekä näytökset ja muut esiintymiset, joihin on osallistunut. Opettaja täyttää opintokirjan ja tekee siihen tarvittavat merkinnät.

Päivät ja lomat, jolloin ei pidetä tunteja

Syysloma viikolla 42

Itsenäisyyspäivä 6.12.

Opettajan sairastumisesta johtuvat tuntien perumiset ilmoitamme sähköpostilla/nettisivuilla/Facebookissa heti tiedon saatuamme.

Tapaturmavakuutus

Tanssijaostolla on tapaturmavakuutus kaikille 0-19-vuotiaille tanssijoillemme, joka on voimassa tanssitunneilla sekä näytöksissä.